În 40 de ani de existenţă, IVECO Daily a devenit un brand recunocut pentru rezistenţa sa. În cele patru decenii a înregistrat însă şi progrese majore, atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic. Acum, modelul Daily 2019 vine şi cu o nouă înfăţişare, mult mai impunătoare şi modernă. Ba pe alocuri, şi aici mă refer la partea frontal, aş îndrăzni să spun chiar agresivă!

 

 

Însă cei de la IVECO spun că, în primul rând, au pus accent pe comfortul şi siguranţa şoferului, precum şi pe reducerea costurilor de operare. Noul vehicul Daily este primul vehicul din segmentul său care respectă standardele de emisii Euro 6D/Temp, oferind durabilitate, precum și mai multă putere și economie de combustibil. Noul Daily oferă un set complet de sisteme avansate de asistență a șoferilor și caracteristici sporite de siguranță, asigurând în același timp un confort sporit la bord și o experienţă la volan extrem de plăcută. Motorul Noului Daily se face remarcat prin eficienta consumului de combustibil datorită introducerii unor caracteristici precum turbina cu geometrie variabilă controlată electronic, anvelope special create pentru Daily cu cea mai bună clasă de economie a carburantului, Clasa A, şi a sistemului Start&Stop. Prin îmbunătăţirile aduse produsului şi prin creșterea intervalelor de schimbare ale uleiului se asigură o economie de 10% la costurile de mentenanţă. Daily este bine cunoscut pentru gama sa extinsă de motoare, fiind singurul vehicul de pe piaţă cu două modele de motoare optimizate pentru performanţă în orice misiune:

  • motorul F1A de 2.3 litri,  acum disponibil in variantele de omologare Light şi Heavy-duty;
  • motorul F1C de 3.0 litri Heavy-duty cu performanţe ridicate şi o putere de până la 210 CP şi, de asemenea, disponibil şi în varianta alimentată cu gaz natural comprimat (CNG), caracterizat prin reducerea emisiilor şi silenţiozitate.

Gerrit Marx, președintele Vehiculelor comerciale și Speciale IVECO, a declarat: „ IVECO este în mod clar aici pentru a rămâne, a concura și a câștiga în toate segmentele în care operează astăzi – de la camioane ușoare, la camioane grele, autobuze și vehicule speciale. Noul vehicul Daily reprezintă perfect viziunea noastră: cu o evoluție revoluționară, rămâne loial patrimoniului său, îndeplinește așteptările actuale și cele mai înalte ale clienților și este deja pregătit pentru progresele viitoare prin conectivitatea sa. Va schimba perspectiva afacerii tale!”