Ford Trucks continuă să se dezvolte cu noi dealeri pe piața europeană, accelerând, în același timp, eforturile de creștere a numărului de țări la 51 până în 2020. În urma succesului internațional al noului său tractor F-MAX, a cărui premieră mondială a avut la Salonul internațional de autovehicule comerciale IAA de la Hanovra unde a câștigat premiul International Truck of the Year, Ford Trucks a ajuns la un acord pentru a crește rapid numărul punctelor de service din Europa de Vest. În conformitate cu parteneriatul semnat între Ford Trucks și TIP Trailer Services, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii post-vânzare din Europa de Vest, TIP va oferi servicii de garanție, precum și servicii proactive pentru vehiculele Ford Trucks din regiune.

„Ford Trucks se dezvoltă rapid la nivel mondial, ca societate care combină aproape 60 de ani de experiență în producția de camioane, cu capacitatea de a dezvolta produse specifice diferitelor piețe de export, inclusiv motoare noi. Aprecierea și entuziasmul la nivel mondial de care se bucură F-MAX, pe care l-am dezvoltat pornind de la zero, a reprezentat o forță motrică importantă care a dus la creșterea obiectivului nostru de expansiune internațională. În paralel cu obiectivul nostru de creștere pe piețele din Europa de Vest, cooperarea cu TIP Trailer Services va contribui semnificativ la obiectivul nostru permanent de asistență continuă pentru clienți. Credem că această cooperare va aduce rezultate pozitive ambelor părți.”, susţine vicepreședintele Ford Trucks, Serhan Turfan.

Pe de altă parte, reprezentanţii Tip Trailer Services se declară încântaţi de noua colaborare. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Ford Trucks în drumul lor spre creștere strategică în Europa de Vest. Suntem de părere că acesta este un parteneriat extraordinar pentru ambele părți și că va oferi multe avantaje.”, declară Paul Beadle, Chief Operating Officer.

Despre TIP Trailer Services

TIP Trailer Services este unul dintre principalii furnizori de servicii din Europa și Canada. Sunt specializați în leasingul de remorci, închiriere, întreținere și reparații, precum și în alte servicii cu valoare adăugată, oferind clienților aceste servicii de transport și logistică în toată Europa și Canada.

Despre Ford Trucks

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Produc o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. În prezent, îşi desfășură activitatea în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI.

Despre Cefin Trucks

Compania activează de peste 25 de ani în sectorul automotive, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks. Reţeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.