Deja tradiţionalul „Camion Fest”, organizat de Cefin Trucks, a venit în această toamnă cu două noutăţi. Prima este lansarea unui nou concept pentru camioanele rulate Ford Trucks. ”Atunci când clientul dorește să-și regândească afacerea, revine la noi, unde toate camioanele sunt revitalizate din bară în bară. Reverificăm sistemele esențiale și schimbăm toate consumabilele. În plus, clientul reprimește garanție și are variate posibilități de refinanțare. Astfel, clientul repornește la drum cu toată încrederea într-un camion Ford Trucks reinventat, adică mereu Ready to Go. ReFord!”, declară Alexandra Siminiuc, Director de Marketing Cefin Trucks.

O a doua noutate este interfaţa site-ului www.cefintrucks.com, care vine acum cu un stoc de camioane actualizat în timp real. “Interfaţa este mult mai intuitivă acum. Cefin Trucks, ca brand de vehicule rulate, este online de mai bine de 15 ani, însă în ultimii 3-4 ani am observat un trend care este încă ascendent în această direcție. Lumea e tot mai conectată la tehnologie și, astfel, noi putem fi tot mai aproape de clienții noștri, la doar un click distanță.”, mai spune Alexandra Siminiuc.

Ca la fiecare ediţie a “Camion Fest”, fie că a fost primăvară sau toamnă, Cefin Trucks a pregătit o gamă variată de camioane, fiind expuse peste 200 de unităţi. “De fiecare dată când organizăm acest eveniment suntem cu gândul la nevoile clienților noștri și tot timpul ne străduim să venim în sprijinul lor cu o gamă de vehicule comerciale grele rulate, completă: capete tractor pentru transportul intern și internațional,  autobetoniere și autobasculante cu 4 axe,  camioane cu 2 și 3 axe,  semiremorci cu prelată, frigo, cisterne alimentare sau cele destinate transportului agabaritic.

Din lunga experiență pe care o am în domeniul vânzarilor de vehicule rulate, am înțeles că majoritatea clienților își doresc un camion rulat pe care să îl pună la treabă imediat. Grație vehiculelor rulate Ford Trucks lansăm azi conceptul “Ready to Go”. În prima etapă vor intra doar vehiculele Ford Trucks urmând ca acest concept să se extindă în viitor și pentru celelalte branduri.”, susţine Paul Draniceanu.

Ediția din această toamnă a avut si un invitat surpriză, pe Claudiu Adam, ocupantul locului I în Campionatul Naţional de Drift, la clasa Semi Pro. În vârstă de numai 16 ani, el a făcut numeroase demonstraţii de-a lungul zilei, spre încântarea vizitatorilor.