Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale și semiremorci rulate multi-brand din România, și unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o nouă ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest. Evenimentul organizat de Cefin Trucks de două ori pe an a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 150 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

“Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clientii cu această ocazie și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este lansarea platformei Marketplace. Cefin Trucks completează astfel gama de servicii, venind către clienți cu o platformă de achiziții, în care noi ne ocupăm de tot procesul de vânzare, de la prezentare la livrare. Realizăm evaluarea tehnică a camionului, facem poze de prezentare, identificăm prețul corect, promovăm pe cele mai mari portaluri, totul cu o echipă de vânzări profesionistă și fără să imobilizam camionul clientului.”, declară Paul Drăniceanu, Directorul Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. Cefin Trucks detine si o divizie de consultanță în servicii financiare, AIC Financial Services, care găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți. Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, parte din rețeaua proprie de service-uri, AIC Service Network. Aceasta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.