Într-o etapă semnificativă de redefinire a afacerilor Grupului, dealerul ATP Motors anunță noi livrări de camioane ATP Trucks în județul Bihor. Această evoluție reprezintă un pas important în extinderea colaborărilor locale, oferind operatorilor din șantierele de construcții soluții eficiente și de încredere pentru transportul materialelor de construcții.

          “Trei autobasculante Truston 8×4 430 CP au fost livrate de la centrul ATP Group din Oradea și suntem convinși că produsele ATP Trucks vor câștiga rapid teren pe șantierele din Bihor. Suntem încântați să observăm un interes crescut din partea operatorilor pentru produsele noastre și, cu încrederea că oferim soluții viabile și eficiente pentru constructori, suntem preocupați să construim parteneriate solide și să contribuim la succesul cât mai multor proiecte de profil. Prin centrul autorizat de vânzare și service ATP Motors din Oradea, suntem pregătiți să oferim suport tehnic pentru camioanele Truston ce rulează în regiunea de vest și e relevant să mai menționăm că lucrăm cu majoritatea societăților de finanțare fiind în măsură să propunem clienților noștri oferte competitive, personalizate pe profilul lor de business. Asigurăm inclusiv servicii de rent pentru camioane și utilaje., a precizat Lucian Varga, directorul general al dealerului ATP Motors.

          În următorul trimestru se vor livra în Bihor și un lot de 4 (patru) autobetoniere Truston dar și un încărcător frontal electric Hefton, aducând eficiență pe șantierele din regiune. Cu fiecare livrare, ATP Group oferă soluții adaptate nevoilor specifice fiecărui constructor. “Ne străduim ca ATP Group să aducă mai mult decât vehicule comerciale: să livrăm angajamente ferme pentru performanța șantierelor de construcții. Cu fiecare livrare, consolidăm dorința noastră de a deveni un real partener în dezvoltarea industriei construcțiilor din România.” a mai precizat Lucian Varga.

 

Despre ATP Group

Experiența și expertiza de peste 28 de ani în domeniul auto și strategia de inovare demarată în 2019, o dată cu producția primelor produse ATP Trucks, au condus spre repoziționarea ATP Group ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Liniile sale de business integrează azi: ATP Trucks – producție de autovehicule de transport rutier și persoane, ATP Motors – centru autorizat de vânzare și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, ATP Trucks, Hefton – utilaje și echipamente pentru construcții, ATP Exodus – producție de suprastructuri Stamer.